Bed, matras, boxspring, lattenbodem of kledingkast kopen? kom naar PJ van Dam

Bed, matras, boxspring, lattenbodem of kledingkast kopen in de regio Dodewaard, Rhenen, Kesteren en Herveld

Je slaapkamer maak je compleet met de artikelen van PJ van Dam in Dodewaard. Op het nou gaat om een schitterend dekbedovertrek, de juiste ondersteuning van een hoofdkussen of een topper op je boxspring, we hebben van alles op het gebied van slapen. Kom gerust eens langs om een bed, boxspring of lattenbodem uit te proberen. Of je nu een kleine of grote slaapkamer hebt, we helpen je graag op weg.

Los slaapproblemen op met een matras van kwaliteit

Matrassen zijn er in vele soorten en maten. Kom bij PJ van Dam in Dodewaard ervaren welk matras het beste voor jou is. Onze adviseurs helpen je graag op weg en zullen jou vragen stellen over je slaaphouding, gewicht, allergieën en meer.

Aan de hand daarvan wordt meer verteld over de soorten matrassen, denk hierbij aan een pocketvering matras, een latex matras of een matras van koudschuim.

Om het comfort van een matras te ervaren ben je welkom om bij ons om het matras uit te proberen. Op die manier wordt je beeld helemaal compleet.

Vind het juiste hoofdkussen met ondersteuning in de regio Dodewaard, Rhenen, Kesteren en Herveld

Een voor jou verkeerd hoofdkussen kan voor nek- of rugklachten zorgen bij het slapen. PJ van Dam heeft specialisten in huis die je kunnen adviseren over een hoofdkussen zodat jij gaat slapen met het kussen dat het beste bij jouw slaaphouding past.

Een buikslaper bijvoorbeeld heeft een platter kussen nodig dan iemand die vooral op zijn zij ligt in bed.

Hoofdkussens hebben ook verschillende vullingen, zoals wol of dons. Welke jij kiest hangt af vanje slaaphouding en waar je gevoelig voor bent. Maar ook je huidige matras speelt een rol bij de juiste keuze van een hoofdkussen.

Het beste is een kussen eerst even uit te proberen. Bij PJ van Dam ben je van harte welkom om te komen voelen wat een hoofdkussen met jouw slaaphouding doet.

Hoe bepaal je de juiste lattenbodem? Kom naar PJ van Dam

De juiste ondersteuning om comfortabel te kunnen slapen komt niet alleen vanuit een matras. Ook de juiste lattenbodem is van groot belang. Een goede lattenbodem zorgt voor de juiste vorming en ondersteuning van je lichaam tijdens je nachtrust. En met de juiste ondersteuning word je de volgende dag een stuk uitgeruster wakker.

Er zijn vlakke en verstelbare lattenbodems te koop, evenals lattenbodems met instelbare zones die voor een nog betere ondersteuning van het lichaam zorgen.

Kom bij PJ van Dam in Dodewaard de verschillen in lattenbodems te ervaren. We geven je graag advies over welke bodem het beste bij jouw slaapsysteem past.

PJ van Dam geeft graag tips over de keuze voor de juiste bedbodem

Goed afwegen welke bedbodem je kiest, kan geen kwaad. Het is een investering voor de lange termijn, want een bedbodem gaat zo'n twintig jaar mee. Je bed wordt dagelijks gebruikt, dus een beetje degelijkheid kan geen kwaad.

Wordt het een lattenbodem, boxspring, spriraalbodem of een andere bodem dat jij als fundament voor je slaapsysteem gaat gebruiken? Belangrijk voor deze keuze is het matras waarop je slaapt. Het comfort wordt altijd bepaald door de combinatie van bedbodem en matras.

Kom eens langs bij PJ van Dam in Dodewaard voor advies over bedbodems. Dan kun je er gelijk een uitproberen.

De grote merken van PJ van Dam

Bij PJ van Dam verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook