Over PJ van Dam

PJ van Dam in de regio Dodewaard, Rhenen, Kesteren en Herveld is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Welkom op de website van P.J van Dam Woninginrichting

P.J. van Dam Woninginrichting en Mode heeft meer dan 50 jaar ervaring in woninginrichting en onderscheidt zich door kwaliteit en nauwkeurigheid. De wens van onze klanten staat hierbij centraal.
Ons assortiment volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Wij hebben een ruim assortiment gordijnen, raamdecoratie, vloeren, horren, binnen- en buitenzonwering. In onze winkel vindt u allerlei producten van gerenommeerde merken voor de juiste uitstraling van uw woning, kantoor of bedrijfspand. Daarnaast staat P.J van Dam Woninginrichting dicht bij de klant. Persoonlijke service en advies staan hoog in het vaandel bij ons familiebedrijf. Gordijnen worden in eigen beheer op maat gemaakt en bij u thuis gemonteerd. Ook vloeren worden door ons volledig op maat in uw woning geplaatst.

Loopt u gerust eens bij ons binnen aan de Kalkestraat in Dodewaard voor een kijkje in ons uitgebreide assortiment en vrijblijvend advies.

Het team

Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies!

Neem contact op met PJ van Dam

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!