Woninginrichting van Dam adviseert en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Welkom op de website van P.J van Dam Woninginrichting

P.J. van Dam Woninginrichting en Mode heeft meer dan 50 jaar ervaring in woninginrichting en onderscheidt zich door kwaliteit en nauwkeurigheid. De wens van onze klanten staat hierbij centraal.
Ons assortiment volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Wij hebben een ruim assortiment gordijnen, raamdecoratie, vloeren, horren, binnen- en buitenzonwering. In onze winkel vindt u allerlei producten van gerenommeerde merken voor de juiste uitstraling van uw woning, kantoor of bedrijfspand. Daarnaast staat P.J van Dam Woninginrichting dicht bij de klant. Persoonlijke service en advies staan hoog in het vaandel bij ons familiebedrijf. Gordijnen worden in eigen beheer op maat gemaakt en bij u thuis gemonteerd. Ook vloeren worden door ons volledig op maat in uw woning geplaatst.

Loopt u gerust eens bij ons binnen aan de Kalkestraat in Dodewaard voor een kijkje in ons uitgebreide assortiment en vrijblijvend advies.


Maak een afspraak

Het team

Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies!

De grote merken van Woninginrichting van Dam

Bij Woninginrichting van Dam verkopen we onder meer de volgende merken:

Forbo