Krijg tips voor het beste hoofdkussen bij PJ van Dam

Een heerlijk hoofdkussen kopen in de regio Dodewaard, Rhenen, Kesteren en Herveld

Een hoofdkussen is heel persoonlijk, omdat dit afhangt van hoe je slaapt. Ben je bijvoorbeeld een buik- of rugslaper? Dit bepaalt namelijk de dikte van het hoofdkussen. Ook geven de verschillende kussens ook op verschillende manieren ondersteuning. PJ van Dam in Dodewaard geeft jou graag advies op het gebied van hoofdkussens.

Een hoofdkussen is belangrijk voor een goede nachtrust. PJ van Dam geeft advies

Een goede nachtrust vraagt om een goed slaapsysteem. Dat betekent dat de bedbodem en de matras op je lichaam en slaapgedrag zijn afgestemd.

Maar ook het hoofdkussen is essentieel! Als het hoofdkussen op de juiste manier ondersteunt, wordt jouw wervelkolom niet onnodig belast en dat betekent dat je ’s ochtends ontspannen en uitgeslapen wakker wordt.

Om te bepalen welk hoofdkussen het beste bij je past, is het ook van belang om te weten welk matras je hebt. Is dit een zacht matras waarin je dieper ligt, dan kunnen we hiermee rekening houden bij het bepalen van de juiste hoogte van je nieuwe hoofdkussen.

Bij PJ van Dam hebben we zoveel verschillende hoofdkussens, dat er altijd een kussen is dat goed bij jou past. Kom ze gerust eens uitproberen bij PJ van Dam in Dodewaard.

Buikslaper of rugslaper? Stem je hoofdkussen goed af

De meeste mensen hebben een voorkeurshouding tijdens het slapen. De een ligt graag op de rug, terwijl een ander liever op de zij ligt. Hoe lig jij het liefste te slapen?

Het is de eerste vraag die we stellen als we het hebben over kussens. Want de favoriete slaaphouding bepaalt welk type kussen je nodig heeft.

Het belangrijkste is namelijk dat je wervelkolom in een rechte lijn ligt als je slaapt. Dat betekent voor zij- en buikslapers een wat hoger en steviger kussen dan voor de mensen die liever op hun rug liggen.

We vertellen je graag wat meer over hoofdkussens bij PJ van Dam.

Wanneer koop je een nieuw kussen? PJ van Dam vertelt het je

De belangrijkste tip die we je kunnen geven bij het aanschaffen van een hoofdkussen, is er niet te lang mee wachten. Elk kussen verliest na enkele jaren de veerkracht door vochtopname en gebruik, maar mensen hebben er moeite mee afstand te doen van hun kussen en blijven er vaak te lang op slapen.

Daarnaast is het belangrijk om de juiste vulling te kiezen. Er zijn kussens in verschillende diktes met een synthetische vulling, maar ook met traagschuim, latex, veren en dons. Ook zijn er kussens die deze verschillende materialen combineren in een hoofdkussen.

Naast de vulling van het kussen is er ook een enorme diversiteit in afmetingen en vormen.

Wat voor jou het beste is, ligt aan je eigen voorkeur en slaapgedrag. We komen graag in gesprek met jou om uit te vinden welk kussen het beste bij jou past.

De beste kussens vind je in de regio Dodewaard, Rhenen, Kesteren en Herveld

Pas als je ’s ochtends bent wakker geworden op een nieuw kussen, merk je echt het verschil. Een goed, nieuw kussen ligt zoveel lekkerder en slaapt zoveel fijner.

Bij PJ van Dam hebben we allerlei kussens van verschillende formaten en materialen en jij kunt ze allemaal proberen. Dat is belangrijk, want je zult uiteindelijk zelf de keuze moeten maken. Wel kunnen onze adviseurs je helpen om er achter te komen wat voor jou het beste en fijnste kussen is.

Wil je meer weten over kussens en het assortiment van PJ van Dam in Dodewaard, neem dan contact met ons op.

De grote merken van PJ van Dam

Bij PJ van Dam verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook