Image slide
Vlinderjaloezieën voor jouw interieur met Woninginrichting van Dam
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Advies en vakmanschap bij Woninginrichting van Dam in de regio Opheusden
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Functionele vlinderjaloezieën bij Woninginrichting van Dam
Ontdek al onze mogelijkheden
Bekijk onze collectie
  1. Home breadcrumb
  2. Raamdecoratie breadcrumb
  3. Vlinderjaloezieën

Vlinderjaloezieën bij Woninginrichting van Dam in de regio Opheusden; een trendy oplossing voor jouw raam

De vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in één uniek product. Door de koorden te bedienen zorg je, op elk moment van de dag, voor de juiste hoeveelheid lichtinval in jouw woning. Woninginrichting van Dam adviseert je graag over de verschillende kleuren, mogelijkheden en stoffen. Wat denk je van een vlinderjaloezie in leerlook? Uitstekend toepasbaar in een moderne en trendy woonstijl.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Kenmerken vlinderjaloezie

Een vlinderjaloezie herken je aan de sierlijke lamellen van 50 mm. Ze bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw naar het interieur gericht. Open geniet je volop van een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy. Heb je een houten vloer? Dan werkt de vlinderjaloezie ook nog eens extra geluiddempend. De bediening werkt zeer eenvoudig: met een koord trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem zakken, met het tuimelkoord vouw je de lamellen open of dicht. Ook het onderhoud is zeer eenvoudig. Stof de lamellen regelmatig af of ga er met een licht vochtige doek overheen.

Meer informatie over vlinderjaloezieen? Kom langs bij Woninginrichting van Dam in Dodewaard. In onze showroom laten wij je graag alle mogelijkheden en kleuren zien.


Laat je inspireren

Advies voor jouw vlinderjaloezieën?

In onze showroom kan je de verschillende mogelijkheden vlinderjaloezieën bekijken. Door de vele mogelijkheden, lamelbreedtes en kleuren, kun je deze vlinderjaloezieën geheel naar jouw stijl, inrichting en wens samenstellen. Laat je verbazen bij Woninginrichting van Dam over de diversiteit op het gebied van vlinderjaloezieën.


Maak een afspraak met Woninginrichting van Dam